Dutch Ebooks

Download e-book for kindle: Aards paradijs (Dutch Edition) by Seppe van Groeningen

By Seppe van Groeningen

ISBN-10: 9029589191

ISBN-13: 9789029589192

Jules wordt geboren in t Aards Paradijs, een afgelegen hoeve, waar zijn ouders tussen hoog opgeschoten maïsplanten zorgeloos marihuana verbouwen. De teelt trekt jaarlijks een stroom vrienden, iedere zomeravond wordt een feest. Zijn vader is een groot John Lennon-fan en ook Jules moet een begeesterd muzikant worden, of op z n minst een kunstenaar. Hij tokkelt op zijn ukulelebanjo het vel van z n vingers en schetst zijn kleurpotloden tot stompjes. Maar wat hij ook probeert, Jules stelt zijn vader keer op keer teleur. Tot er op tuition een Aziatisch meisje naast hem komt zitten, zijn ogen opengaan en hij de feeërieke wereld waarin hij woont, verlaat.

Show description

Read Online or Download Aards paradijs (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Willem Frederik Hermans's Ik heb altijd gelijk (Dutch Edition) PDF

Lodewijk Stegman die er als type van droomde generaal te worden, keert na de tweede politionele actie uit Indonesië terug naar zijn vaderland. Hij is zo verbitterd geraakt door de Nederlandse politiek dat hij overweegt een partij op te richten ter opheffing van Nederland: de Nederlandse Europese Eenheidspartij.

Download PDF by Joost Zwagerman: Chaos en Rumoer (Singel pockets) (Dutch Edition)

Otto Vallei lijdt aan zaalvrees, telefoonfobie en schrijfkramp. Hij wordt presentator van het nauwelijks beluisterde radioprogramma Chaos en Rumoer, en ziet hoe een even charismatische als schimmige succesauteur furore maakt met een roman over een schrijver die maar niet tot schrijven komt… Joost Zwagerman schetst een hilarisch beeld van de wereld van de media, in het bijzonder van het zorgenkind dat radio heet, al komt het literaire bedrijf ook aan de beurt.

Read e-book online De mannen van Pointe du Hoc (Dutch Edition) PDF

Het verschil tussen een overwinning en een nederlaag kan erg klein zijn; er wordt wel gezegd dat het vaak een kwestie is van de juiste mensen op de juiste plaats. Tijdens de Tweede Wereldoorlog in Europa gold dit zeker voor de puppy corporation, de soldaten van het 2d Ranger Bataillon van het Amerikaanse leger.

Get Als ik jou was (Dutch Edition) PDF

Als Sara McMillan een stapel prikkelende dagboeken in handen krijgt, afkomstig uit een opslagunit waarvan de inhoud geveild wordt, is ze geschokt en gefascineerd tegelijk door de ontboezemingen van de schrijfster. Hoe meer ze leest, hoe meer ze zich gaat afvragen waarom Rebecca, de eigenaar van de ruimte, alles heeft achtergelaten.

Extra info for Aards paradijs (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Aards paradijs (Dutch Edition) by Seppe van Groeningen


by Christopher
4.4

Rated 4.99 of 5 – based on 16 votes