Dutch Ebooks

Download e-book for iPad: GENERAAL SS: Nederlandse editie (Sven Hassel Serie over de by Sven Hassel

By Sven Hassel

ISBN-10: 6067587424

ISBN-13: 9786067587425

“EEN INDRUKWEKKENDE STUDIE VAN DE CAMPAGNE VAN LENINGRAD... EEN STERK EN MEEDOGENLOOS PORTRET VAN DE NACHTMERRIE VAN DE OORLOG” GLASGOW day-by-day checklist, SCHOTLAND

Er heerst een ijzige kou, 38 graden onder nul. Stalingrad wintry weather 1942-43. Een ijzige wind jaagt over de steppe en blaast de ijssplinters in ons gezicht. We marcheren langs duizenden bevroren lijken. Voor de colonne uit marcheert de stille en introverte Generaal SS. Hij is woedend. Dat weten we al lang. Een fanaticus, die strijdend wil sterven. En de Generaal SS wil zoveel mogelijk mensen mee de dood in sleuren.

Sven Hassel werd naar het strafbataljon gestuurd als gewoon soldaat in het Duitse leger. Op huiveringwekkend realistische wijze vertelt hij de gruwelijkheden van de oorlog, de misdaden van de nazi's en de cynische en grove humor van de soldaten. Met meer dan 50 miljoen verkochte exemplaren zijn het de succesvolste oorlogsromans ter wereld.

Show description

Read or Download GENERAAL SS: Nederlandse editie (Sven Hassel Serie over de Tweede Wereldoorlog) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Get Ik heb altijd gelijk (Dutch Edition) PDF

Lodewijk Stegman die er als sort van droomde generaal te worden, keert na de tweede politionele actie uit Indonesië terug naar zijn vaderland. Hij is zo verbitterd geraakt door de Nederlandse politiek dat hij overweegt een partij op te richten ter opheffing van Nederland: de Nederlandse Europese Eenheidspartij.

Download PDF by Joost Zwagerman: Chaos en Rumoer (Singel pockets) (Dutch Edition)

Otto Vallei lijdt aan zaalvrees, telefoonfobie en schrijfkramp. Hij wordt presentator van het nauwelijks beluisterde radioprogramma Chaos en Rumoer, en ziet hoe een even charismatische als schimmige succesauteur furore maakt met een roman over een schrijver die maar niet tot schrijven komt… Joost Zwagerman schetst een hilarisch beeld van de wereld van de media, in het bijzonder van het zorgenkind dat radio heet, al komt het literaire bedrijf ook aan de beurt.

Download PDF by Patrick K. O'Donnell,Joke Jonkhoff,Piet Dal: De mannen van Pointe du Hoc (Dutch Edition)

Het verschil tussen een overwinning en een nederlaag kan erg klein zijn; er wordt wel gezegd dat het vaak een kwestie is van de juiste mensen op de juiste plaats. Tijdens de Tweede Wereldoorlog in Europa gold dit zeker voor de puppy corporation, de soldaten van het 2d Ranger Bataillon van het Amerikaanse leger.

Als ik jou was (Dutch Edition) - download pdf or read online

Als Sara McMillan een stapel prikkelende dagboeken in handen krijgt, afkomstig uit een opslagunit waarvan de inhoud geveild wordt, is ze geschokt en gefascineerd tegelijk door de ontboezemingen van de schrijfster. Hoe meer ze leest, hoe meer ze zich gaat afvragen waarom Rebecca, de eigenaar van de ruimte, alles heeft achtergelaten.

Extra info for GENERAAL SS: Nederlandse editie (Sven Hassel Serie over de Tweede Wereldoorlog) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

GENERAAL SS: Nederlandse editie (Sven Hassel Serie over de Tweede Wereldoorlog) (Dutch Edition) by Sven Hassel


by Paul
4.1

Rated 4.80 of 5 – based on 38 votes